TEST RT-PCR COVID-19 LA DOMICILIU (BUCUREȘTI ȘI ILFOV)

Gestionați riscul SARS-CoV-2 în familia sau în firma dumneavoastră, folosind serviciul nostru de testare RT-PCR COVID-19 la domiciliu.
O recoltare a probei de tip exsudat nazofaringian este tot ceea ce este necesar pentru a diagnostica infecțiile active cu SARS-CoV-2, facilitând o izolare adecvată și reducând răspândirea ulterioară a bolii. Este recomandat să nu mâncați și să nu beți cu 4 ore înainte de recoltarea probei.
Folosim testarea Real Time RT-PCR COVID-19 în laboratorul propriu, singura metodă de testare de laborator acceptată dacă doriți să calatoriți în afara țării.
Pentru testarea unui volum mai mare de angajați, German Diagnose oferă posibilitatea unor reduceri.

Personal recoltare

SERVICIUL DE RECOLTARE CU PERSONAL MEDICAL CALIFICAT

Doriți sa faceți testul RT-PCR COVID-19 la domiciliu sau la sediul firmei dumneavoastră?
Centrul German Diagnose oferă un serviciu complet în care un cadru medical specializat, echipat în conformitate cu I.N.S.P., vă va recolta proba și o va duce în siguranță la laboratorul propriu, acreditat de Ministerul Sănătății;

Avantajele unui serviciu de recoltare la domiciliu de către un cadru medical specializat.

  • Asigură recoltarea corectă a probei fără să vă deplasați.
  • Centru German Diagnose, cu ajutorul partenerilor nostri, va asigura transportul tuturor probelor în laboratorul propriu pentru efectuarea testului Real Time RT-PCR pentru virusul SARS-CoV-2.
  • Nu există întârzieri în livrarea rezultatului pe e-mail.
    *Doar în cazul rar în care rezultatul este neconcludent și trebuie repetat pe alte aparate Real Time RT-PCR și cu alte kituri de detecție, timpul de livrare al rezultatului poate fi mai mare.

SERVICIUL DE LOGISTICĂ LIVREAZĂ REZULTATUL ÎN 24 DE ORE

Noul nostru serviciu de logistică German Diagnose garantează rezultatul în termen de 6-24 de ore de la recoltarea probelor. German Diagnose asigură recoltarea tuturor probelor și transportarea lor în laboratorul propriu de catre un autovehicul specializat.

Avantajele serviciului de logistică German Diagnose.

  • Asigură sosirea sigură și în timp util a probelor recoltate în laborator.
  • Rezultatul testului Real Time RT-PCR COVID-19 este disponibil în termen de 6-24 de ore de la recoltarea probei, impreună cu recomandarile echipei German Diagnose.
  • Echipa German Diagnose se va ocupa de întregul proces logistic.
Ambulanta Elena Maria