Test Rapid Antigen COVID-19

Ce este testul Rapid Antigen?

Testele antigen sunt o metodă de detectare a infecției active cu virusul SARS-CoV-2, ce cauzează boala COVID-19. Aceste teste caută antigeni, care sunt markeri proteici găsiți în exteriorul unui virus SARS-CoV-2. Rezultatul testului Rapid Antigen se eliberează în 30 de minute pe email, în limbile română și engleză, iar pe baza acestuia vă puteți genera Certificat Verde pe platforma https://certificat-covid.gov.ro/login.

Scopul testului Rapid Antigen COVID-19

Rolul testelor antigen este de a determina dacă o persoană are COVID-19. Acestea sunt utilizate în principal în screening și în unele cazuri, în diagnosticarea COVID-19: Diagnosticarea reprezintă testarea unei persoane care a prezentat simptome ale unei boli sau are o expunere cunoscută la o boală. Pentru COVID-19, testele moleculare precum RT-PCR sunt considerate standardul de aur pentru diagnostic. Atunci când aceste teste nu sunt disponibile, un test antigen poate fi utilizat pentru diagnostic, la persoanele care prezintă simptome de COVID-19. Cu toate acestea, testele antigen prezintă un risc mai mare de a indica un rezultat negativ la cineva care a fost de fapt infectat cu virusul, numit și rezultat fals negativ. Deoarece testele antigen pot fi efectuate rapid și la un cost relativ scăzut, ele pot fi utilizate în programe de screening de mari dimensiuni care implică testarea repetată a persoanelor pentru a ajuta la prevenirea răspândirii SARS-CoV-2.

Ce măsoară testul Rapid Antigen?

Testele antigen COVID-19 evaluează dacă există infecție cu SARS-CoV-2. Acestea verifică proteinele specifice de pe suprafața exterioară a virusului numite antigeni într-o probă de test prelevată din zona din spatele nasului. Prezența acestor antigeni este un semn al unei infecții active cu SARS-CoV-2.

Testare la Evenimente Private

German Diagnose vă oferă serviciul de testare COVID-19 la Evenimente private(Nunți, Botezuri, Concerte, Spectacole și Meciuri). Suntem capabili să oferim un serviciu complet, cu personalul nostru care efectuează testarea și gestionează sarcina administrativă de generare a buletinelor cu rezultate și de trimitere a acestora. Suntem agili și adaptabili la nevoile dumneavoastră ca organizator de evenimente. Putem discuta cu reprezentanții responsabili pentru eveniment și să construim o ofertă personalizată pentru dumneavoastră.
Pentru o oferta personalizată, ne puteți trimite un email pe [email protected].